Agenda

Retraite

 28 April tot met 30 April Natuur Retraite: Op de prachtige natuur camping de Duiventoren. Je kunt in een van de houten huisjes of met eigen kampeer middel komen. We starten vrijdag om 16 uur en zondag eindigen we ook om 16 uur. 

Bezinningsdagen: Van 10 tot 16 uur
Iedere maand heeft een ander thema. Ik geef deze dagen op aanvraag. Dit kan individueel of met een groepje (dit kan bij minimaal 3 deelnemers). Wil je een individuele bezinningsdag dan neem je natuurlijk altijd je eigen vraag en thema mee. 

Februari Verbinden met je bron

Maart Leven vanuit je talenten

April Wat mag ik in de wereld zetten

Mei Geef vorm aan wat je te bieden hebt

Juni In volle bloei 

Juli In de flow blijven

Augustus Tijd om te oogsten

September Vertragen

Oktober Balans opmaken

November Loslaten

December Verstillen

(Stilte) Retraites:

Deze zijn op aanvraag. Dit kan individueel of met een groepje (dit kan bij minimaal 3 deelnemers). Ieder seizoen heeft een ander thema waarmee ik werk in de retraites, daarnaast neem je natuurlijk altijd je eigen vraag mee. Locatie is in overleg bespreekbaar. Mogelijkheden zijn: Natuur camping de Duiventoren, Ashram in Loenen of een eigen gekozen locatie. Alles is mogelijk in overleg. 

Voor coaching of kennismaking maak geheel vrijblijvend en kosteloos een afspraak. Mocht je een retraite, bezinningsweekend of dag met vrienden, familie of bedrijf willen, mail of bel me dan voor de mogelijkheden.

    Mail, app of bel me als je vragen hebt over mijn aanbod of als je jezelf wil aanmelden.

    Telefoon: 06-18 11 08 71
    Mail: femkenoordijk.coach@gmail.com