Bezinnen

Een bezinningsdag is voor iedereen die levensvragen heeft. Bijvoorbeeld vragen op het gebied van werk, relatie, kinderen, zingeving. Op deze dag staan we stil bij jouw vragen en antwoorden.

 

Deze dagen bied ik aan op aanvraag, passend bij het ritme van het seizoen. Geïnspireerd op het boek van Jaap Voigt: “Leven en Werken in het Ritme van de Seizoenen”. 

Door een dag de ruimte en de tijd te nemen voor jezelf, kom je meer in balans, heb je meer energie, weet je wat je te doen staat of wat je juist moet laten. Ik help je naar een diepe ontspanning waardoor je bij je eigen antwoorden komt.

Bezinningsdagen

Lente: Het ontwaken en open gaan het opengaan

Zomer: In volle bloei komen

Herfst: De tijd voor balans en het oogsten

Winter: De nacht van het jaar, loslaten

Waaruit bestaat een bezinning dag? 

Hoe ziet een bezinningsdag eruit?

We beginnen de dag om 10:00 uur en sluiten de dag om 16:00 uur af. Door middel van meditatie/visualisatie, creatieve werkvormen en de natuur als spiegel hebben we alle tijd om helemaal tot rust te komen. 

Wat is inbegrepen?

Tijdens de bezinningsdag hoef je nergens aan te denken. Voor de materialen, koffie/thee en lunch wordt gezorgd. 

Hoe groot is de groep?

De bezinningsdag wordt gegeven in een groep van minimaal drie en maximaal 10 personen. Wil je liever een persoonlijke bezinningsdag of een korte sessie dat is dit ook mogelijk! Wil je hier meer informatie over neem dan contact met mij op. 

Heb je nog vragen?