Bezinnen

Een bezinningsdag is voor iedereen die levensvragen heeft. Bijvoorbeeld vragen op het gebied van werk, relatie, kinderen, zingeving. Op deze dag staan we stil bij jouw vragen en antwoorden.

 

Elke maand bied ik een dag aan, passend bij het ritme van het seizoen. Geïnspireerd op het boek van Jaap Voigt: “Leven en Werken in het Ritme van de Seizoenen”. 

Door een dag de ruimte en de tijd te nemen voor jezelf, kom je meer in balans, heb je meer energie, weet je wat je te doen staat of wat je juist moet laten. Ik help je naar een diepe ontspanning waardoor je bij je eigen antwoorden komt.

Eerst volgende bezinningsdagen

Lente: Het ontwaken en open gaan het opengaan

Donderdag 3 maart 2022
Woensdag 13 april 2022
Vrijdag 20 mei 2022

Zomer: In volle bloei komen

Dinsdag 21 juni 2022
Woensdag 7 juli 2021
Woensdag 25 aug 2021

Herfst: De tijd voor balans en het oogsten

Woensdag 8 september 2021
Dinsdag 12 oktober 2021
Donderdag 18 november 2021

Winter: De nacht van het jaar, loslaten

Maandag 13 december 2021
Woensdag 12 januari 2022
Woensdag 9 februari 2022

Bezinningsabonnement

Met het bezinning-abonnement garandeer je jezelf van een aantal bezinningsdagen gedurende het jaar. Gebruik het als eens stok achter de deur, als je merk dat je behoefte hebt aan een pauze of als je even wil stoppen met rennen of als je echt weer mag voelen waar het voor jou over mag gaan. Er zijn twee versies:

Vier bezinningsdagen per jaar
Voor 35 euro per maand, mag je vier keer meedoen aan een bezinningsdag. Je kiest zelf welke dagen. Je kunt elk seizoen een keer komen, maar er ook voor kiezen om vier maanden achter elkaar te komen. Elke variant is goed. Ik hou je op de hoogte door elke maand een reminder te sturen met de volgende dag en het thema van de bezinningsdag.

Twaalf bezinningsdagen per jaar
Voor 80 euro per maand, mag je elke maand meedoen.

Waaruit bestaat een bezinning dag? 

Hoe zit een bezinnings dag eruit?

We beginnen de dag om 10 uur ‘s ochtends het duurt hierna tot 4 uur in de middag. Hierdoor hebben we alle tijd om helemaal tot rust te komen. 

Wat is er in begrepen?

Tijdens de bezinnings dag hoef je nergens aan te denken. Voor de lunch wordt gezorgd even als koffie en thee. 

Hoe groot is de groep?

De bezinningsdag wordt gegeven in een groep van minimaal 3 en maximaal 6 personen. Wil je liever een persoonlijke bezinnings dag 1 op 1 of een korte sessie dat is ook mogelijk! Stuur me een berichtje voor meer informatie!

Heb je nog vragen?