Tarieven

Wanneer ga jij mee?

Nieuw: Bezinning-abonnement

Met het bezinning-abonnement garandeer je jezelf van een aantal bezinningsdagen gedurende het jaar. Gebruik het als eens stok achter de deur, als je merk dat je behoefte hebt aan een pauze of als je even wil stoppen met rennen of als je echt weer mag voelen waar het voor jou over mag gaan. Er zijn twee versies:

Vier bezinningsdagen per jaar

Voor 35 euro per maand, mag je vier keer meedoen aan een bezinningsdag. Je kiest zelf welke dagen. Je kunt elk seizoen een keer komen, maar er ook voor kiezen om vier maanden achter elkaar te komen. Elke variant is goed. Ik hou je op de hoogte door elke maand een reminder te sturen met de volgende dag en het thema van de bezinningsdag.

Twaalf bezinningsdagen per jaar

Voor 80 euro per maand, mag je elke maand meedoen.

Tarieven

 

Tarieven

Tarief Coaching:

Coaching kan je per pakket afnemen, dit kan van drie maanden (5 gesprekken, en tussen de weken ruimte om via app of mail contact te houden) of een half jaar (10 gesprekken, en tussen de weken door ruimte en tijd om via app of mail contact te hebben). In overleg wordt er met jou gekeken welke het meest wenselijk is.

Tarief Training:

Leven en werken vanuit je eigen talent:

Voor 4 bijeenkomsten van 2,5 uur

€ 730 p.p. inclusief alle werkmaterialen

Tarief Bezinning dag:

Deze dag is van 10 uur ‘s ochtends tot 16 uur in de middag. Jou investering is € 165 p.p. inclusief de  materialen en lunch, koffie en thee. Deze bezinning dag is in in een groep van minimaal 3 en maximaal 6 personen.

Er is ook een mogelijkheid voor een individuele bezinning dag van 10 uur tot 16 uur. Jou investering voor deze dag is € 400 inclusief materialen en lunch, koffie en thee.  Wil je een korte individuele bezinning dag 1op1 dat kan ook, dan spreken we 3 uur af op de tijd die voor ons samen het beste uit komt. De kosten voor deze middag bedragen € 200 inclusief materialen en lunch, koffie en thee.

Retraite:

Drie dagen, twee overnachtingen inclusief alle creatieve werkmaterialen en alle maaltijden.

Per weekend. De meer prijs van een retraite ten opzichte van een bezinningsweekend zit hem in de locatie. Voor de retraite huur ik een groot vakantiehuis.

Drie dagen, twee nachten, alle maaltijden, drankjes en materialen en begeleiding. Kom je met eigen tent of camper dan ontvang je 50 euro korting voor het weekend.

Voor huidige tarieven neem contact via WhatsApp!

Locatie voor coaching:

Je kunt zelf kiezen voor een locatie waar je graag gecoacht wil worden. Bijvoorbeeld op je werk of bij jou thuis. Hiernaast kun je ook kiezen om gecoacht te worden op een door mij gekozen locatie. Er zijn veel dingen mogelijk en jij bepaalt wat voor jou het meest wenselijk is.

De training, bezinning dag en retraite worden gegeven in en om Breda.

Annulering

Een afspraak voor coaching kan tot 24 uur van tevoren worden geannuleerd via telefoon of e-mail. Als de annulering binnen de 24 uur valt wordt 50% van het gevraagde tarief in rekening gebracht (met uitzondering van bijzondere omstandigheden). In het geval van een no-show wordt 100% van het tarief in rekening gebracht.

Heb je vragen laat het me weten!