Tarieven

Ga jij mee?

Nieuw: Individuele Retraite in onze oldtimer camper bus (Renault estafette) op een prachtige locatie in de natuur. Jij verblijft in de heerlijke camper en ik kom jou opzoeken om je te coachen en een programma aan te bieden in de stilte. Locatie en hoeveel dagen, zijn bespreekbaar. Alles mag en niets moet…. Rust en ruimte voor jezelf.  

Tarieven

 

Tarieven

Coaching:

Dit kun je per gesprek of per pakket afnemen.

Gesprek: €120,- exclusief BTW.

Pakket 1: Dit pakket bestaat uit vijf gesprekken van ongeveer 1uur in een tijdsbestek van maximaal drie maanden. Tussendoor is er ruimte om via app of mail contact te houden. Jouw investering is €550 exclusief BTW.

Pakket 2:  Dit pakket bestaat uit tien gesprekken van ongeveer 1uur in een tijdsbestek van maximaal een half jaar. Tussendoor is er ruimte om via app of mail contact te houden. Jouw investering is €1050 exclusief BTW.

Workshops:

Mocht er vanuit jou organisatie en/of bedrijf behoefte zijn aan een workshop, dan maak ik deze op maat afhankelijk naar de behoefte en vraag. Om een indruk te geven welke workshops mogelijk zijn zie je onderstaande thema’s: 

  • Balans werk en privé
  • Draagkracht en draag last
  • Zelfzorg in je werk
  • Hoe om te gaan met veranderingen 

Workshop 1-4 personen €200 per uur exclusief BTW

Workshop 4-10 personen €250 per uur exclusief BTW

Workshop 10-16 personen €350 per uur exclusief BTW

Training:

Leven en werken vanuit je eigen talent.

Voor de individuele training van vier bijeenkomsten van 2,5 uur is jouw bijdrage € 1000,-  exclusief BTW en alle werkmaterialen. Wil je deze training als organisatie individueel of in groepsverband inkopen neem dan contact met mij op voor de tarieven.

Bezinningsdag:

Deze dag is van 10:00  uur tot 16:00 uur.  Jouw investering voor deze dag is €200,-  inclusief de  materialen en lunch, koffie en thee. Deze bezinningsdag wordt gehouden in de samenstelling van minimaal drie en maximaal zes personen. Een individuele bezinningsdag is ook mogelijk. Jouw investering voor deze dag is €500,- inclusief materialen, lunch, koffie en thee.  Een kortere individuele bezinningsdag kan ook. We spreken dan drie uren af op de tijd die voor ons het beste uitkomt. De kosten hiervoor bedragen €250,- inclusief materialen, lunch, koffie en thee. Deze prijzen zijn exclusief BTW

Retraite:

De retraites die ik aanbied verschillen van duur (weekend of midweek) en locatie waardoor er ook een ander tarief wordt berekend.

Ashram Loenen, €395,- euro inclusief overnachtingen, materialen, alle maaltijden en begeleiding en coaching. Iedereen slaapt op een gedeelde kamer. Mannen en vrouwen slapen apart. 

De Duiventoren, Dorst weekend €450,- euro inclusief overnachtingen, materialen, alle maaltijden en begeleiding en coaching. Twee eenpersoonskamers en een driepersoonskamer.

Landgoed De Hoevens, Alphen midweek €600,- euro inclusief overnachtingen, gebruik sauna, materialen, alle maaltijden en begeleiding en coaching. Zes eenpersoonskamers en twee twee persoonskamers.  

Deze prijzen zijn exclusief BTW

Locatie voor coaching:

De training, bezinningsdag en retraite worden gegeven in en om Breda. Je kunt zelf kiezen voor een locatie waar je graag gecoacht wil worden. Bijvoorbeeld in de natuur, op je werk of bij jou thuis. Hiernaast kun je ook kiezen om gecoacht te worden op een door mij gekozen locatie. Er zijn veel dingen mogelijk en jij bepaalt wat voor jou het meest wenselijk is.

Annulering

Een afspraak voor coaching kan tot 24 uur van tevoren worden geannuleerd via telefoon of e-mail dan worden er geen kosten in rekening gebracht. Als de annulering binnen de 24 uur valt wordt 100% van het gevraagde tarief in rekening gebracht (met uitzondering van bijzondere omstandigheden). I

In verband met de reservering en de vooruitbetaling van de locaties gelden voor de retraites de volgende annuleringsmogelijkheden:

Annuleren langer dan een maand voor de aanvangsdatum dan ontvang je het gehele bedrag terug. Als je binnen een maand en twee weken annuleert, dan ontvang je 50% de reeds betaalde som terug. Korter dan veertien dagen is annuleren niet meer mogelijk. In uitzonderlijke gevallen, bijvoorbeeld het overlijden van een naast familielid, dan is dit bespreekbaar. Eventueel kunt u na overleg uw plaats aan een vriendin of familielid ter beschikking stellen.

Heb je vragen laat het me weten!