Coaching

Haal het beste uit jezelf.

Alle coachingstrajecten beginnen met een kennismaking. We onderzoeken je vraag en beslissen samen welk traject bij je past. Je vragen kunnen gaan over relatie, werk, verlies, opvoeding, verslaving, somberheid of onzekerheden. Ook met burn-out klachten en zingevingsvragen kun je bij mij terecht. Mogelijk ben je op een punt gekomen dat je weet dat er écht iets moet veranderen in je leven.

 

Dan kunnen we samen onderzoeken welke stappen je te zetten hebt.

Ik werk samen  met  jou om je tot eigen inzichten en antwoorden te laten komen.

Coaching bij Burn-out (preventie)

Coaching bij Rouw en Verlies

Coaching voor kinderen en jongeren (7 tot 21 jaar)

Als ouder weet je als geen ander hoe het met je kind gaat. Maar soms is het moeilijk om helder te krijgen waarom het op een bepaald moment minder goed gaat met je kind.  Soms zijn er gebeurtenissen waardoor je zoon of dochter minder lekker in zijn of haar vel zit.

Coaching binnen de relatie

Als je met je partner tegen dingen aanloopt in je relatie, dan kan het zijn dat je hier samen niet uitkomt. In dat geval coach ik jullie, individueel en samen, om opnieuw zicht te krijgen in de essentie van jullie samenzijn, om helder te maken wat het is dat jullie verbindt. Op basis van eigen inzichten vindt je de juiste stappen in jullie relatie.

Neem vandaag nog contact op voor een afspraak! 

Zodra ik beweeg naar de stilte, de rust, de eenvoud dan kan ik voelen en ervaren wat de essentie is van mijn leven. Dit lukt mij niet als ik blijf rennen en in mijn hoofd blijf zitten.

“Er is slechts één moment dat bepalend is om te ontwaken dat moment is thans aangebroken.”

Boeddha

 

Waarom zou ik kiezen voor coaching

Je hoeft het niet alleen te doen

Je voelt behoeft aan een verandering in je leven

Je hebt behoefte aan rust, ruimte en overzicht in je leven

Samen gaat het sneller dan alleen

Neem nu contact met mij op!